Picture can't load

Studentprosjekter

Ønsker du å skape noe helt eget, eller samarbeide med andre studenter for å utvikle en idé? Dette er stedet for å tenke stort, og lufte idéer. Annonsér din egen idé for å tiltrekke medstudenter eller bli med på et eksisterende prosjekt.

Annonsér din idé

Her publiseres nye studentprosjekter fortløpende. Send mail til en av studentassistentene der du beskriver idéen din og eventuelt hvem du ønsker å samarbeide med.

Pågående studentprosjekter

Revolve NTNU er en uavhengig studentorganisasjon som utvikler Formel 1 biler.

Orbit NTNU er en uavhengig studentorganisasjon som lager den første satelitten produsert av studenter i Norge.

Propulse NTNU er et rakettprosjekt for studenter, av studenter.

Videre lesing

Eksterne sider med mye informasjon, tips og nettverk som arbeider for å gjøre det enklere å drive innovativ utvikling på NTNU.

NTNU TTO

NTNU Technology Transfer AS jobber med å skape verdier av forskningsresultater og gode ideer fra NTNU og Helse Midt-Norge. Målet er at disse skal nå markedet i form av samfunnsnyttige produkter eller tjenester. De kan bistå med kommersialisering av dine ideer og et godt nettverk som er nyttig i utviklingen av ditt produkt.

Spark* NTNU

Spark* NTNU er stedet for å få gode råd og veiledning i hvordan du skal realisere din innovative ide eller oppfinnelse. Spark* er en organisasjon som består av studenter som har har vært gründere selv, eller har studert ved Entreprenørskolen ved NTNU.

FRAM NTNU

FRAM NTNU er et innovasjonssenter i 3.etasje ved Gamle Fysikk. De har som mål å samle de innovative studentorganisasjonene tilknytta NTNU, og holder workshops, møter og andre arrangementer. Hvis du leter etter et sted for inspirasjon og gode diskusjoner er dette et fint sted å starte.

Entrepenørskolen

NTNUs Entreprenørskole er et toårig masterprogram innen entreprenørskap. Studiet kombinerer faglig fordypning innen strategi, økonomi og forretningsutvikling med praktisk erfaring som gründer i egen bedrift. Målet er å utdanne verdens beste forretningsutviklere.

Start NTNU

Start NTNU sitt formål er å inspirere og engasjere studenter til å utforske mulighetene innenfor innovasjon og entreprenørskap. Dette gjør de gjennom å invitere til forskjellige arrangement hvor man tar for seg sentrale problemstillinger innenfor tematikkområdene.

Engage

Engage jobber for å bedre hvordan entrepenørskap undervises i høyere utdanning. De samarbeider tett med noen av de fremste entrepenørmiljøene i Norge, og inviterer gjevnlig til workshops der du kan utfordre deg selv og dine evner som entrepenør.

Innsida

Innsida har en egen side med nyttig informasjon og linker til gründermiljøer i Trondheim. Denne siden kan brukes for å finne informasjon om andre miljøer og nyttige sider som ikke står på denne siden.

Trondheim Tech

TrondheimTech er en nyhetsblogg med oppdateringer fra teknologi- og entreprenørskapsmiljøet i Trondheim. På nettsiden samler de innhold fra de beste og mest relevante digitale kildene.

Visma

Visma er en leverandør av programvare, outsourcingstjenester, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. De har en egen side om hvordan man skal starte en bedrift, og hva som er viktig å tenke på.

Eksterne prosjekter

Det finnes mange bedrifter som har egne prosjekter åpne for studenter og andre interesserte. Dette kan være en god mulighet for å komme i kontakt med bedrifter og teste innovasjon og entrepenørskap. Dette er bare en oversikt over noen eksterne prosjekter som vi har funnet. Det finnes garantert flere som vi ikke har funnet. Hvis du har tips til noen som bør inkluderes i oversikten gi oss gjerne beskjed.

Blank

Blanks sommerstipend deles ut til to designstudenter og to teknologistudenter hvert år. Man skal arbeide med sitt eget prosjekt og får hjelp fra Blank og deres medarbeidere ved behov. Les mer

Equinor

Equinor har i tillegg til studentarrangementer, stands, internships og sommerjobber noe de kaller Equinor Innovate. Her publiserer de utfordringer som man kan prøve å løse best mulig. Les mer

NAROM

NAROM er et nasjonalt senter og skolelaboratorium for alle utdanningsnivåer innenfor romrelatert opplæring. De har gjevnlig studentprosjekter man kan arbeide med, og samlinger man kan søke om å bli med på. Les mer

Mer informasjon