Ønsker du å samarbeide med et av Norges fremste forskningsmiljøer? Her vil ansatte på Institutt for fysikk legge ut prosjekter for studenter fra alle årskull. Vil du utvikle dine egne idéer, eller bidra i et av de mange studentprosjektene på NTNU? Vi hjelper deg å ta steget!

Hva kan du jobbe med?

...
Forskningsprosjekter

Hvis du ønsker å prøve deg som forsker er dette perfekt for deg! Du får muligheten til å arbeide med ditt eget prosjekt. Prosjektene varierer mye, fra numerisk analyse til å reprodusere eksperimentelle forsøk.

Les mer
...
Studentprosjekter

Brenner du inne med en idé du ønsker å realisere? Vil du samarbeide med andre studenter og anvende dine praktiske og analytiske ferdigheter? Her finner du tidligere prosjekter, nåværende prosjekter og eksterne prosjekter.

Les mer
...
Emneutvikler

Vil du bidra til å utvikle læringsressurser for kommende studentkull? Ønsker du å få mer kunnskap om god pedagogisk praksis og å videreutvikle undervisningen av fysikk?

Les mer

Nyheter

  • Studentassistentar XQCD 2022
    27-29 juli arrangerer NTNU og UiS en internasjonal workshop innen høyenergifysikk, og trenger 2 assistenter til arrangementet. Les mer om stillingen her!
  • Intervju med emneutvikler Rasmus Tranås
    Dette er første sommeren jeg har jobbet som emneutvikler på instituttet. Det var en fin arbeidserfaring der jeg har jobbet med mye teknologi som jeg er glad i. Arbeidet har gått ut på å utvikle numeriske øvinger i mekanisk fysikk (FY1001) og lage en nettside der læringsressurser tilknyttet emnene på IFY kan samles.

Mer informasjon

For mer informasjon om prosjektutlysninger, henvend deg til kontaktpersonen angitt i utlysningen. Dersom du har andre kommentarer eller spørsmål, vennligst kontakt en av studentassistentene under kontakt.

Back To Top